Nieuws

Autisme cafe

Binnen Reuring Noordwijk starten we met een autisme cafe. De kick off is 2 april, dit valt in de week van autisme, het is vanaf 13.30 tot 15.30 uur, locatie Sportpark Duinwetering 105. Na 2 april willen we bij Reuring vaker een autisme cafe organiseren, we denken aan eens in de 2 maanden. Heb je ideeën over de invulling horen we die graag. We zijn heel blij dat we benaderd zijn door Ruben van Wouwe om samen vorm te geven aan het autisme cafe Noordwijk. Hierin werken we samen met het NVA Rijnmond. Houd de site in de gaten voor meer nieuws.

Prachtige teksten van onze bezoekers.

Op donderdag 21 december vindt de jaarlijkse KTS kerstmarkt plaats op het terrein van Teylingen-college KTS te Voorhout. Tussen 17.00 uur en 19.00 uur bent u van harte welkom om de kerstmarktkraampjes te bezoeken. De totale opbrengst van de markt komt ten goede aan Reuring. Wij van Reuring vinden dit hartverwarmend en een prachtige actie, we zijn er heel blij mee, bedankt!

U kunt tanken bij Peut Noordwijk en punten/geld doneren aan Reuring!

Nelleke Passchier is per 1 november met pensioen gegaan bij Reuring. We hebben een heel mooi afscheidsfeestje gehad. Nelleke sluit zich aan als vrijwiligger bij team Reuring.

Wist je dat je bij Reuring ook stage kunt lopen? Vanuit het Fioretti College hebben we nu enkele stagiaires. We bieden ook werk ervaring plekken aan. Reuring is een fijne, leerzame organisatie voor het doorlopen van project Talent stagiaires.

Hoe blij zijn we met twee anonieme donaties voor ons prachtige Reuring. Zowel uit de Zilk als uit Noordwijk. Onze dank is groot en we gaan het uiteraard goed besteden! Nogmaals fijn dat we gesteund en gezien worden!

We zijn apetrots op al onze vrijwilligers! Dankjulliewel voor jullie inzet en enthousiasme!

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om ons team te komen versterken!

Op 2 september 2019 start Reuring in de Zilk! Enorm veel zin in! Van 10 tot 2 bent u van harte welkom om aan te schuiven. Kom gezellig langs om te sporten, een gezonde maaltijd(soep) mee te eten, creatief bezig te zijn, krantje te lezen, net waar u zin in heeft! U bent allen van harte welkom!

locatie:

Adres Honk:
Sportlaan 34a
2191 XH De Zilk


Foto: Thomas Steenvoorden
Foto: Thomas Steenvoorden

Feestelijke avond

Hoera, Reuring bestaat 4 jaar en hoe blij zijn wij dat we gezien en gehoord worden, Reuring kan rekenen op steun van buitenaf.
Donderdag 7 november ontvangt Reuring een pracht donatie van de Rabobank Bollenstreek! Een hartverwarmende bemoediging! Een hart onder de riem, uiteraard zeer welkom! De donatie is bedoelt voor de gezamenlijke maaltijden in 2020 in het Trefpunt en de Wieken. Samen eten geeft verbinding en je hoeft je even niet alleen te voelen! Op deze feestelijke avond krijgen we hulp van 7 mensen die het toetje zullen bereiden, als mooie afsluiter, de extra handen zijn fijn!  Wat een heugelijk nieuws, dank jullie wel Rabobank Bollenstreek!
Team Reuring

Beste allemaal,

Online vind je ons creatief café en bewegen; dat laatste moet je dan zelf doen in je huiskamer . Wil je toegevoegd worden in de creatieve app?  of in de beweegapp? Dan kan je jezelf aanmelden op 0650610135. De creatieve app is een groep met en voor creatieve bezoekers. (Ook zijn er kleinschalige app-groepjes voor mensen die dat liever willen.)

Via de app wordt een challenge aangegaan om iets creatief te maken tijdens de openingstijd van Reuring, bijvoorbeeld een mooie puzzel leggen, tekenen, schilderen; alles is goed, de bedoeling is gezellig meedoen en je zinnen verzetten. Via de app hebben wij contact, krijgen foto’s toegestuurd van de creatie en kunnen vragen worden gesteld en beantwoord.

Creatieve activiteiten werken aanstekelijk voor anderen en zijn een fijne afleiding.

De bedoeling is mensen te blijven inspireren, doelen te stellen en samen op te trekken ook al is het op een andere manier.

Samen zijn we niet alleen!

Met vriendelijke groet,

Els Troch
Project Coördinator “REURING” in de samenleving.
06-50610135

Werkdagen: ma, di, do en vrij