Over ons

Wie zijn wij?

Mijn naam is Corine Star projectcoördinator Reuring. Mijn interesses liggen o.a. bij het arbeidsproces. Ik ben opgeleid voor jobcoach en vertrouwenspersoon en werk graag met jongeren die op zoek zijn naar een baan. Samen op zoek gaan naar mogelijkheden, iemand in zijn kracht zetten door juist dat te doen wat je leuk vind en goed in bent. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om bruggen te slaan en samenwerkingsverbanden aan te gaan want samenleven doen wij met elkaar. Verder ben ik creatief, kan ik goed luisteren positief ingesteld, enthousiast over de gelukskoffer, denkend in mogelijkheden en word ik blij van stofjes, wol, een goeie cappuccino en vind ik het fijn om te fietsen en te kamperen.

Mijn naam is Els Troch projectcoördinator Reuring.

Ik heb als werkbegeleidster met een werkgroep op verschillende projecten met heel veel plezier gewerkt.

Bij voetbalclub SJC , in de lunchroom Kop en Schotels  en aan de creatieve werktafel in Tuinextra. Ik geniet ervan om met mensen te werken,  het is mooi om een ieder leuk en divers werk aan te bieden waar je met veel plezier naar toe gaat en trots op kan zijn!  Waar je nieuwe vaardigheden kan ontwikkelen en onderhouden. Waar contacten gelegd kunnen worden, en vooral waar je een gezellige werkdag met elkaar kunt beleven!

Ik werk nu bij Reuring, wat ik enorm leuk vindt het is een prachtig project waar ik als mens volledig achter sta! Er kunnen veel contacten gelegd worden,  we kunnen er voor elkaar zijn! een  luisterend oor  bieden, stuk gezelligheid en ondersteuning  met een positieve kijk  en mogelijkheden kan een ieder weer in zijn kracht komen. Ik hou van creatief bezig zijn, koken en een lekker bakje koffie.

Op de vrijdag werk ik nog als werk begeleidster bij sportpark Duinwetering vv Noordwijk  waar we met een werkgroep de kleedkamers  en andere ruimtes in het gebouw schoonmaken. We hebben met elkaar lol en gezelligheid er worden vaardigheden ontwikkeld en onderhouden!  Op vv Noordwijk heeft de werkgroep mooie contacten met de vrijwilligers van de voetbalclub en beleven we zo een gezellige werkdag!