Update’s

Op 2 september 2019 start Reuring in de Zilk! Enorm veel zin in! Van 10 tot 2 bent u van harte welkom om aan te schuiven. Kom gezellig langs om te sporten, een gezonde maaltijd(soep) mee te eten, creatief bezig te zijn, krantje te lezen, net waar u zin in heeft! U bent allen van harte welkom!

locatie:

Adres Honk:
Sportlaan 34a
2191 XH De Zilk


Foto: Thomas Steenvoorden
Foto: Thomas Steenvoorden

Feestelijke avond

Hoera, Reuring bestaat 4 jaar en hoe blij zijn wij dat we gezien en gehoord worden, Reuring kan rekenen op steun van buitenaf.
Donderdag 7 november ontvangt Reuring een pracht donatie van de Rabobank Bollenstreek! Een hartverwarmende bemoediging! Een hart onder de riem, uiteraard zeer welkom! De donatie is bedoelt voor de gezamenlijke maaltijden in 2020 in het Trefpunt en de Wieken. Samen eten geeft verbinding en je hoeft je even niet alleen te voelen! Op deze feestelijke avond krijgen we hulp van 7 mensen die het toetje zullen bereiden, als mooie afsluiter, de extra handen zijn fijn!  Wat een heugelijk nieuws, dank jullie wel Rabobank Bollenstreek!
Team Reuring

Beste allemaal,

Reuring gaat door!!!!! Maar dan op een andere, voor iedereen veilige manier. Toen wij de deuren moesten sluiten, zijn wij  online gegaan. We hebben de bezoekers hiervan op de hoogte gesteld.

Reuring hanteert de openingstijden zoals de bezoekers van Reuring gewend zijn, maar dan online. Deze is te vinden op de website van Reuring  www.reuringnoordwijk.nl

In deze moeilijke tijden, waarin veel mensen alleen thuiszitten, wil Reuring er toch graag voor deze mensen zijn.

We willen onze bezoekers, oud en jong, zeker in beeld houden! Ook die van het eetproject ontmoeten.

Zo nodig bieden wij ondersteuning  d.m.v. telefoongesprekjes en eventueel boodschappenservice. Wij houden met iedereen contact: bezoekers die niet digitaal zijn,  bellen wij op.

Wil je gebeld worden door Reuring? Bel ons voor een praatje. Om de kosten voor jou niet te laten oplopen, bellen we je terug. Zo wordt ook gevraagd of mensen zelf boodschappen kunnen doen, anders kan Reuring daar (kleinschalig) voor zorgen. Dit geldt ook voor eventuele pakketten bij de voedselbank (donderdag).

De bezoekers van Reuring met beginnende dementie, die thuis wonen, bellen wij op voor een praatje.

😊

Online vind je ons creatief café en bewegen; dat laatste moet je dan zelf doen in je huiskamer . Wil je toegevoegd worden in de creatieve app?  of in de beweegapp? Dan kan je jezelf aanmelden op 0650610135. De creatieve app is een groep met en voor creatieve bezoekers. (Ook zijn er kleinschalige app-groepjes voor mensen die dat liever willen.)

Via de app wordt een challenge aangegaan om iets creatief te maken tijdens de openingstijd van Reuring, bijvoorbeeld een mooie puzzel leggen, tekenen, schilderen; alles is goed, de bedoeling is gezellig meedoen en je zinnen verzetten. Via de app hebben wij contact, krijgen foto’s toegestuurd van de creatie en kunnen vragen worden gesteld en beantwoord.

Creatieve activiteiten werken aanstekelijk voor anderen en zijn een fijne afleiding.

De bedoeling is mensen te blijven inspireren, doelen te stellen en samen op te trekken ook al is het op een andere manier.

Samen zijn we niet alleen!

Met vriendelijke groet,

Els Troch
Project Coördinator “REURING” in de samenleving.
06-50610135

Werkdagen: ma, di, do en vrij